Näyttelyt

Ansa Puntalon galleria näyttely

21.8.-16.9.2006

Näyttelyn teema on Kiitos Elämän leivästä

Näyttelyni teokset ovat syntyneet omakohtaisesta saattohoitoprosessista. Erityisesti minuun on vaikuttanut äitini sairastuminen Alzheimerin tautiin ja isäni burn out äitini hoitamisessa.

Suuremmassa maalauksessani "Painovoima" suru riisuu ihmisen kerros kerrokselta paljaaksi ja muuttaa ihmistä sisältäpäin. Seuraavassa maalauksessa "Armo" avaa sydämen kukan. Tässä lyhyesti esitettynä näyttelyn ydin

Akvarellimaalauksissani kiitän jokapäiväisestä elämän leivästä, elämänkokemuksista ja haasteista, kaikesta siitä, mikä muuttaa meitä ihmisiä sisältäpäin. Taustalla on Isä meidän -rukous. Kiitos Elämän Leivästä, joka meille annetaan ylhäältä. Isäni vei minua lapsena usein luontoretkille. Meillä oli termospullossa teetä jos oli talvi ja leivänpala. Kiitän isääni siitä, että hän avasi silmäni näkemään ihmeitä luonnossa ja kuuntelemaan hiljaisuutta.

Näyttelyssä olevat kukkaselliset grafiikanvedokset olen omistanut äidilleni. Niistä muodostuu joskus tulevaisuudessa äidin muistonäyttely. Näillä kukilla kiitän sinua äiti.